Menu
Image: Pixabay, Free-Photos

Hvor Mange Kalorier Forbrænder Man Ved At Gå 10.000 Skridt?

En af de bedste måder at røre sig på, er ved gang! Så nemt, tilgængeligt og overskueligt og tilmed noget man kan gøre i naturen - det er da winwin! 

Går man 10.000 skridt om dagen kommer man op på omkring 6 km og forbrænder ca. 500 kcal, alt efter hvor høj ens forbrænding er. Så super nemt, hvis man gerne vil have implementeret lidt motion i hverdagen.

Gang er godt og skånsomt for hele kroppen. Ofte har overvægtige og mennesker med dårlige knæ rigtig godt af at gå lange ture, da det ikke slider lige så meget på knoglerne, som ved f.eks. løb. 

Gang bidrager også til at man kan reducere sin stress, forbedre sin søvn og generelt sit velvære da hormonerne i kroppen, eksempelvis endorfiner udskilles. Disse hormoner giver en følelse af velvære, virker smertestillende og giver en følelse af lyst og energi. 

3 gode grunde til at gå:

  1. Går man regelmæssigt, falder risikoen for hjerte-kar-sygdomme med 25%.
  2. Man forbrænder det antal kcal. man vejer i kilo, pr. kilometer man går.
  3. 30 min gang midt på dagen, løfter humøret hos folk der laver stillesiddende arbejde.

Så alt i alt er der ikke nogle minusser ved at komme ud og gå. Og der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. 

God tur! 

Det du lige læste er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af Pernille Corydon og utallige andre gode mærker. Uden støtten fra Perlen Odense kunne det du lige læste, ikke lade sig gøre.

Relaterede indlæg