Menu
Image: Pixabay

Motivation Til At Løbe - Hvad Motiverer Dig?

Nøglen til et langt liv med løb ligger i at finde det, der motiverer dig til at hoppe i løbeskoene, når det er dårligt vejr og blæser, eller at der er 27.000 andre ting, der kan virke mere spændende. Men hvad motiverer en til at løbe?

Du skal finde frem til din motivation til at løbe, allerede når du begynder på at løbe. Ændrer den sig undervejs, så er det vigtigt, at du løbende finder nye motivationsfaktorer, der kan give dig motivation til at løbe.

Her kan du finde motivation til at løbe

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder realistiske motivationsfaktorer for at løbe. Hvis du begynder med at løbe, hvor du er i en dårlig form og oppe i alderen, så er det ikke her, at du skal sætte et mål i retning af at vinde OL.

Du skal være realistisk i din målsætning, både når det gælder hastighed, distance og ikke mindst hvor hurtigt du skal gøre fremskridt. Hellere sætte konservative og forsigtige mål. Gør du det, så kan du blive positivt overrasket, når du når dine mål - og det er med til at øge din motivation for at løbe.

Skab de bedste rammer for dig selv og din motivation. Hvad giver dig motivation til at løbe? Er det socialt samvær, et break i hverdagen eller noget helt tredje? Uanset hvad, så er det vigtigt at du har fokus på, hvad der motiverer dig, så du løbende kan pleje din motivation til at løbe, så du ikke løber tør for motivation.