Menu
Image: Pixabay, Pexels

Sund Morgenmad

Morgenmåltidet er et vigtigt måltid at starte ud med, da det giver god energi til en god dag på jobbet, studiet eller bare derhjemme. Nogle spiser morgenmad og andre gøre ikke og der er som ikke noget rigtigt eller forkert. Dog kan det kan godt give energi, at starte dagen ud med et godt og mættende måltid. Men hvad er så en sund morgenmad? Det er der sikkert delte og mange meninger om. 

4 bud på sund og lækker morgenmad: 

  • Havregrød er rig på mættende fibre og er godt for maven. For at gøre den lidt ekstra lækker så lav den på mælk og vand, det gør den lidt mere cremet. Top den derefter med friskskåret frugt og klat peanutbutter. 
  • Et stykke rugbrød med ost og to blødkogte æg er også et lækkert måltid, at starte dagen ud med. 
  • Skyr er mættende da det indeholder massere af proteiner. Den kan fås i flere forskellige smagsvarianter. Prøv vaniljeskyr med æbletern, hakket mørk chokolade og hakkede mandler. Næsten lige som at spise en lækker frugtsalat til morgenmad - Whats not to like?
  • Chiagrød med vaniljeskyr er også en meget dessert agtig morgenmad og er sådan et måltid man hver dag glæder sig til at stå op og spise. Lav den med frosne hindbær og granatæblekerne på toppen. 

Velbekomme! 

Dette indhold er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde smykker til kvinder. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Relaterede indlæg