• “Tak fordi du har hjulpet mig, så jeg ikke tisser om natten mere. Min mor lavede et nyt skema på 10 dage, og hvis jeg havde 7 glade smileys, måtte jeg få en gave. Jeg havde 8 glade og kun 2 øv smileys, så fik jeg en Monster High mikrofon. Siden skemaet sluttede har jeg haft alle nætter tørre, så det er 7 mere. Der er også 2 nætter, hvor jeg selv har vågnet, fordi jeg skulle tisse. Jeg er glad og stolt.”

  Silkeborg

 • “Min søn på 10 år fik en healingbehandling hos Anette, og sikke et syn jeg fik bagefter. Min dreng har været trist, ked af det og frustreret et par uger. Han bøvler med et par ting, som vi snakker fint om, men jeg havde brug for at "skyde genvej" og hjælpe ham endnu bedre på vej. Og her kommer Anette ind i billedet. Det var ret tydeligt at lyset i hans øjne bare ikke skinnede som tidligere. Da han vågnede igen - og kiggede på mig, smilede han, og lyset var vendt tilbage i hans øjne - der var varme, ro og glæde. Her dagene efter oplever jeg en dreng der er blevet mere glad, mere levende og ikke mindst har fundet ro. Det har været en god og positiv oplevelse at tage min søn med op til Anette og hun har uden tvivl "magiske hænder", og er super god til at tale med børn på en tryg og rolig måde. Tak”

  Silkeborg

 • “Jeg har gennem 5 år gået hos Anette – Glade Krop og det både på grund af Anettes faglige dygtige ekspertise, samt hendes personlighed. Hun hjælper mig med at holde smerterne nede ved et piskesmæld, jeg fik ved en påkørsel bagfra i min bil. Jeg kommer ca. hver 8. uge, og får en behandling. Både fordi jeg ønsker at forebygge og fordi jeg ønsker at kunne passe mit job mange år fremover. Anette kan se hele min krop, som en helhed og ved også efter lang tids forløb, hvad jeg har brug for udover Kranio-Sakral. Jeg nyder også godt af hendes evner, som healer. Jeg giver gerne de varmeste anbefalinger, hvis du også ønsker at tage ansvar for dit helbred.”

  Silkeborg

 • “Anette Lund har været og er stadig en stor støtte for mig. Jeg mistede min mand for nogle år siden. Kort tid efter var jeg hos Anette til healing, som gav mig en indre ro og en tro på, at livet går videre trods et stort tab. Jeg har ind i mellem været hos Anette, når jeg syntes, at "livet gjorde ondt". Jeg er gået derfra med et gladere sind og mod på at komme videre. Jeg ved at Anette har haft en stor indvirken på mit liv. Hun er fantastisk sød, imødekommende og rolig - det sætter jeg stor pris på.”

  Herning

 • “Jeg kom lidt desperat til Anette med min søn Frederik, da han var ca. 3 mdr. gammel. Han er født ved kejsersnit og blev rusket godt i for at komme ud. Det betød efter nogle uger, at han kun ville kigge til den ene side, og man opdagede en udposning på siden af halsen, som viste sig at være en gammel blodsamling. Det knagede i hans lille krop, når vi tog ham op, og ikke mindst når han skulle spise, fordi han spændte så meget i kroppen. Samtidig var hans fordøjelse heller ikke optimal. Allerede ved første behandling, var det som at få en helt anden dreng med hjem - han var helt afslappet i kroppen og begyndte så småt at ville kigge til begge sider. Og efter bare 3 behandlinger har jeg nu fået en søn, som uden problemer kigger til begge sider. Blodsamlingen er helt væk og han er mere livlig og glad. Hans fordøjelse er blevet god - har slet ikke de spændinger i kroppen mere. Tak Anette, du er guld værd!”

  Sabro

 • “Da Maria kom med sin dejlige søn Gustav første gang, ville han ikke støtte på benene. Han trillede kun til den ene side og faldt sammen i højstolen. Han havde konstant hård mave og virkede ikke helt tilpas. Efter kun 3 behandlinger hos mig samt en masse øvelser og massage derhjemme, skrev Maria denne mail til mig: "Gustav har det godt, han kan næsten sidde selv nu og er begyndt mere at trække benene ind under sig, når han ligger på maven - så det går fremad. Jeg kan få lov til at sætte benene op under ham, når han er på maven, som skulle han kravle, så det er fremgang. Ellers er han bare overalt med sin rullen rundt og møven frem og tilbage. Han er også blevet stærkere i benene og griner når han står, så det er bare sjovt for ham. Tak for alt”

  6 mdr.

 • “Da jeg kom til Glade Krop havde jeg mange smerter i min skulder. Jeg var faldet 3 måneder forinden og skulderen blev ved med at gøre ondt. Jeg var også kronisk træt og havde svært ved at koncentrere mig. Jeg var en pestilens for mine omgivelser. Derudover havde jeg også tyktarmskatar som jeg havde døjet med i mange år. Min mave var altid øm og oppustet om aftenen. Allerede efter tre kombinations-behandlinger med både Kranio-Sakral, Organmassage og Healing har jeg fået det super – som blommen i et æg. Har meget mere overskud og godt humør. Jeg kan bl.a. holde ud til at have gæster og høre musik i køkkenet. Bliver heller ikke irriteret når børnene ser fjernsyn ovenpå. Smerterne i min skulder er væk og jeg kan igen blive i mine bukser hele dagen. Jeg kan helt klart anbefale en behandling hos Glade Krop. Det er dejlig afslappende og bedst af alt så virker det!”

  Kjellerup

 • “Jeg elsker at få behandling hos Anette. Jeg har egentlig ikke nogle "skavanker" men kommer hos Anette for velvære og for at være god ved mig selv. Det er himmelsk at ligge på Anettes varme briks og mærke hendes varme hænder - jeg finder kombinationen af kranio sakral terapi samtidig med lidt healing helt fantastisk og som en god helhed. Jeg går altid fra Anette med en enorm fysisk og psykisk ro. Min krop er afspændt og har det bare godt. De 2-3 "råd" som Anette kan give fra healingen, giver mig meget mening i mit liv. Jeg har også været hos Anette mens jeg var højgravid. Dejlig oplevelse - den sidste graviditetstid blev skøn, og der er kommet et dejligt roligt barn! Tak Anette! ”

  Silkeborg