Jeg er i 2009 uddannet Kranio-Sakral Terapeut hos Trine Rosenberg i Silkeborg + Healer hos Joy Foundation i Århus. Jeg har arbejdet med det fuldtid siden, og elsker mit job. 

Jeg brænder for at hjælpe andre, og synes kombinationen med KST og healing er genialt - så kan jeg hjælpe på alle planer af kroppen - fysiske, psykiske og åndelige plan.

Jeg har løbende videreuddannet mig, så jeg også kan behandle børn/babyer samt fjerne spændinger i maven (organmassage). 

DSC_1795-medium.jpg

Organ-massage

Jeg har også taget kurserne organmassage 1 og 2. Så har du problemer med maven - såsom afføringsproblemer, anspændthed, ondt i lænden, måvesår og irritabel tyktarm, så kan jeg hjælpe. Organmassage er en blid form for massage, hvor hele maven bliver løsnet op og giver kroppen mere overskud.
 

Healing

Jeg har taget en uddannelse som healer hos Joy Foundation i Århus, og bruger healingen næsten hver gang jeg behandler. Jeg synes det giver mine klienter en større helheds-fornemmelse, da jeg så behandler både fysisk, psykisk og åndeligt. Læs mere om Healing.
 

Som person

Jeg er en meget positiv og åben person, som gerne lytter, og vil gøre hvad jeg kan, for at du skal få det bedre og blive lykkelig i dit liv - men det kræver at du samarbejder - så kommer helbredelsen hurtigere. Jeg tror på helbredelse indefra - krop, sjæl og sind hører sammen i én helhed.


Adressen er Frichsvej 36, Silkeborg