Smertebehandling
- Kranio-Sakral Terapi og Organmassage (maven)

Kranio-sakral_blid-medium.jpg

Smertebehandling ved hjælp af Kranio-Sakral Terapi (KST) er meget effektivt. Via denne blide behandlingsform vil der blive kigget på hele kroppen som en helhed.

KST er en meget blid, men også dybtgående afspændingsform, som arbejder med din krops egen puls, med det formål at påvirke din krop til selvhelbredelse. KST giver dig et løft, og har en gavnlig virkning på dit velbefindende og livskvaliteten.

Kranio-Sakral pulsen bliver også kaldt "livets åndedræt", fordi den kan opfattes som et udtryk for en persons vitalitet, og forandringer i denne rytme kan derfor medføre forandringer i både krop og sjæl. Ved hjælp af mine blide tryk kan din krop ofte selv rette ubalancer, som kan være opstået efter ulykker, slag, influenza, chok, sorg, tunge løft mm.

KST kan bruges til alle aldre pga. de lette, blide tryk. Filosofien med, at man skal finde ind til "kernen" af sig selv via DNA-koderne er også brugbar for alle.Sådan foregår behandlingen
Først er der en kort samtale og derefter vil selve behandlingen gå i gang.  Varigheden er cirka en time for voksne, 45 minutter for unge, 30 minutter for børn og 20 minutter for babyer. Klienten ligger afslappet på briksen, mens de nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, nakke, skuldre, rygsøjle, korsben og mave.

Klienten oplever ofte en dyb afslappelse, en nærmest meditativ søvn. Som reaktion på behandlingen oplever mange klienter efterfølgende en udrensning af kroppen, forbigående træthed, migræne, få smerter og lignende. Disse reaktioner aftager hurtigt, og er kun tegn på, at kroppen begynder at slippe sine problemer. Der kan også ske en bearbejdning af ubevidste gemte traumer og chok, såfremt kroppen er parat til at slippe disse.

Organmassage

Organmassage er en meget blid form for afspænding af hele maven. Jeg befrier hvert enkelt organ, og sørger for at maven kommer til at fungere optimalt. Det er utrolig behageligt at få organmassage, og det gør at du igen bliver gode venner med din mave. Massage af maven kan også hjælpe en del på vægttabet - da fordøjelse igen kommer til at fungere, og din krop vil føle sig befriet for spændinger i maveregionen.

Disse symptomer kan afhjælpes via blid behandling:

  • Tyktarmskatar
  • Diarre
  • Mavesår
  • Forstoppelse
  • Hæmorider
  • Morbus Chrom
  • Culitis Ulserosa
  • Arvæv
  • Overvægt
  • Galdesmerter
organmassage-medium.jpg

Læs også om andre behandlinger eller se de ofte stillede spørgsmål

Healing
- få mere energi

Børn og unge under
16 år

Babybehandling

Ofte stillede spørgsmål